Cryptocoins og guldmønter

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Hvis du læser det her, er det nok fordi, du har en interesse i kryptovaluta, og det kan jeg udmærket forstå. Kryptoer en stadig ret ny form for investering med nogle gigantiske fordele, hvis man investerer på det rette tidspunkt. Der er dog den lille udfordring ved markedet, at det endnu ikke har fundet sit stabile niveau endnu, og derfor kan det være en rigtig god idé at diversificere sine investeringer med noget mere stabilt.

 

Gamle penge og nye penge

Når det kommer til stabile investeringer, er der få, hvis overhovedet nogen, der er så stabile og forudsigelige som guld og sølv. Denne investeringsform er det absolut bedste modstykke og supplement til krypto, da du på denne måde får dit high risk, high reward potentiale og samtidig får et no risk, secure reward potentiale på din guld og sølv investering.

 

I gamle dage var guld og sølv den ultimative betalingsform, og selvom det er de færreste, der fysisk går rundt med guldmønter i lommen, så kan du stadig altid bruge disse ædelmetaller som gangbar økonomisk kapital. Det samme gør sig nu også gældende med krypto, og der er flere og flere forretninger, der godtager betalingsformen som legitim. 

 

Punktet hvor det bliver rigtig interessant kommer så nu, da to af disse former for valuta vil stige i værdi, mens den tredje vil falde. Med inflation som det nuværende buzzword i samfundet, er det ikke svært at regne ud, hvad der vil stige, og hvad der vil falde, da dine penge stille og roligt vil blive mindre værd, mens investeringer bliver mere værd over tid.

 

Spred dine investeringer for større afkast

Ingen investorer er perfekte, og dem der siger, at de er det, har ofte tabt flere penge, end de tør indrømme. Så godt som alle markeder har udsving, og hvis man bliver tvunget til at sælge, når markedet er nede, så sidder man i saksen. Det er derfor kraftigt anbefales, at man skal sprede sine investeringer ud på så mange områder som muligt, så du aldrig er tvunget til at trække dig ud af et marked, når det er i bund.

 

Jo flere markeder, du investerer i, jo bedre er dine muligheder for altid at kunne få plus på bundlinjen, når du skal trække din investering ud igen. Guld og sølv er muligvis det bedste marked til sikre investeringer, da det er så uhyre stabilt og konsekvent kun stiger i værdi.

 

krypto er et fascinerende marked, men det er stadig for rigtig mange et stort lotteri, aktier er der meget få, der tør sige, at de ved, hvordan markedet styres, og en stor bankkonto er på ingen måde beskyttet mod inflation eller økonomiske katastrofer. Alle investeringer har dog deres plads i en veloptimeret portefølje, og det inkluderer både fortidens og fremtidens valuta, så du kan investere i alt.