Understøtter jeres printermiljø jeres forretningsmål?

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Nu til dags er det afgørende for langt de fleste virksomheder, at de er konkurrencedygtige, har en sund virksomhedsøkonomi og en effektiv drift. Foruden en god økonomi, drift og flere konkurrenceparametre er det nærmest umuligt at holde virksomhedens eksistens i live.

Til trods for denne vigtige kendsgerning, er det ikke alle virksomheder der i dag tager optimering og forbedring af deres drift lige så alvorligt. Dette gør sig gældende, når det kommer til virksomhedens interne drift.

Driften er ikke få, men alle led i organisationen

Når det kommer til optimering af virksomheden, kan der være mange steder at gribe ind. Som regel stiger antallet af områder også i takt med, at virksomheden vokser sig større.

Hos mange associeres optimering af arbejdsgange og effektivisering af driften med opgradering af det nuværende ERP-system, indkøb af nye produktionsmaskiner eller IT-infrastruktur. Dette betyder, at der mange dele, som anses for at være ”mindre vigtige”, nedprioriteres i beslutningerne.

Dog er det vigtigt at huske på, at virksomhedens drift ikke kun indebærer nogle få dele og led i organisationen, men faktisk omfatter hele organisationen. Med andre ord, så indgår hver en afdeling, arbejdsfunktion og arbejdsproces i driften.

En af de områder som typisk ryger langt ned i prioriteringslisten, er virksomhedens printermiljø.

En essentiel kernedel i driften

Selvom at det for mange kan virke ret fjernt, er printermiljøet med til at drive virksomheden på lige fod med digitale værktøjer. Det er klart, at ikke to virksomheder er ens, hvorfor dette er betydeligt mere gældende inden for virksomheder med flere papirbaserede arbejdsprocesser.

Har din virksomhed talrige arbejdsprocesser, hvor papirdokumenter indgår, er det værd at have i tankerne, at printermiljøet ikke kun printer stakkevis af dokumenter. Tværtimod er printermiljøet med til at drive virksomheden, da det understøtter samtlige arbejdsprocesser og funktioner som er med til at drive driften.

Eksempelvis understøtter printeren jeres:

  • HR-processer
  • Salgsarbejde
  • Strategiplanlægning
  • Administration
  • Regnskab og revision

Med en sådan en stor indflydelse i samtlige dele af virksomheden, kan det derfor være en god ide at begynde at tage jeres printermiljø alvorligt. Opgraderer I ikke jeres printermiljø, kan det med tiden medføre til betydelige gener.

Der kan her være tale om:

  • Tekniske problemer
  • Nedgange
  • Komprimeringer
  • Ineffektivt blæk- og elforbrug
  • Manglende funktioner

Men når det så er sagt, findes der mange effektive løsninger ude på markedet. Det kan derfor være en god ide at sætte noget tid af og undersøge de forskellige valg muligheder.

Et moderne eksempel til den moderne virksomhed

Vil du gerne have en hurtig og effektfuld løsning, kan en af de nye Epson inkjet printer anbefales. Kort fortalt er den banebrydende løsning, der er særligt kendt for dets brug af varmeteknologi blækaffyringsprocessen. Dette gør, at printeren bruger markant mindre – faktisk op til 83% mindre energiforbrug end en almindelige laserprinter.