Jeg sidder mellem to stole i en økologisk t-shirt

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Tilhørsforhold

Det er vigtigt for mig at høre til. Jeg vil som de fleste andre gerne tilhøre en gruppe, være med i et fællesskab og ikke være så alene. Jeg sidder her i en økologisk t-shirt og smiler og misser mod solen. Solen er vores ven, og det er vigtigt for mig, at vi behandler alle elementer i vores univers med den dybeste respekt, når vi samtidig kan sende et smil til verden. Derfor går jeg altid i miljøvenligt tøj. Det finder jeg inde på den grønne markedsplads, og det at have en grøn livsstil og kunne signalere det, er utroligt vigtigt for mig.

Økonomi

Som økonom er jeg rimelig ferm med tal. Det har jeg simpelthen et talent for. Hovedet fejler da heller ikke noget. Jeg bruger som regel mine økonomiske og matematiske evner til at handle med aktier. Jeg sidder og trader lidt med det derhjemme og har flair for det, hvorfor jeg da også har tjent en del penge, navnlig på mine aktier i Novo, men også på en del aktier i flere miljøvenlige koncerner. Det sidste gør mig rigtig glad, for det viser, at vi er på vej et rigtig godt sted hen.

Tech

Som tech nørd er jeg en glad nørd. Jeg elsker miljøet i tech verdenen, og alle de mennesker jeg møder i den her verden har et positivt syn på det at kunne føre en grøn livsstil. Så sidder vi der i vores teams møder og nørder den, og alle har bare grønne signaler uden på tøjet i form af miljøvenligt tøj og navnlig økologisk t-shirts i bomuld eller bambus. Det gør mig simpelthen så glad, for jeg ved, at når noget er lykkedes med at blive hipt, så batter det noget.

Miljøaktivist

Jeg har engageret mig en del i Amager Fælleds venner og kæmpet side om side med brave folk for at bevare fælleden. Det er også en stor del af mig, og her har jeg gjort brug af mange forskellige SoMe platforme for at gøre positivt opmærksom på det store arbejde som Amager Fælleds venner laver. Det er helt uundværligt, at vi har grønne områder i vores skønne by, København. Hovedstaden skal være grøn sammen med resten af landet. Her findes jeg meget identitet, fællesskab og mening.

En technørdet aktiehandler, der tænker på den grønne omstilling

Der er jo noget, som samler mig. Jeg føler mig da også som et helt menneske, når jeg sidder her med mine tanker i min gamle frederiksberg lejlighed med grønne og lyse vægge. Verden er skøn, og jeg vil være med til at bevare den. Alle de ting, jeg laver, og alt, hvad der er en del af mig, er med til at samle det hele, som bliver til Martin, og Martin, det er jo mig.