Få rettet dine tænder med gratis finansiering

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Det er ingen hemmelighed, at det kan være dyrt at gå til tandlægen. Desværre afholder det også rigtigt mange mennesker fra at opsøge hjælp, når de har brug for det. Hvis du går rundt med et tandsæt, som du gerne vil have rettet, men du frygter en stor tandlægeregning, skal du vide, at du har mulighed for at få en gratis finansiering. På den måde kan du afbetale din tandlægeregning over flere måneder – helt uden renter og gebyrer.

Få rettet dine tænder med en Invisalign bøjle

Hvis dine tænder ikke sidder korrekt, kan det være til stor gene for dig. I nogle tilfælde er der blot om kosmetisk gene, mens der i andre tilfælde er tale om tandstillinger, der decideret hæmmer dig funktionelt. Mange mennesker afholder sig fra at få deres tandstilling rettet, fordi de ikke vil gå rundt med synlige togskinner, men det kan faktisk godt undgås.

Du har nemlig mulighed for at få Invisalign skinner. Det er gennemsigtige skinner, der fremstår næsten helt usynlige. Skinnerne er lavet af et stærkt termoplastisk materiale. Materialet er selvfølgelig blevet testet og godkendt til brug inden for medicinalindustrien.

Invisalign har mange fordele

Grunden til, at mange patienter foretrækker Invisalign, er uden tvivl på grund af skinnernes gennemsigtighed. Det giver dig nemlig mulighed for at få rettet dine tænder uden at andre kan se, at du bærer en bøjle.

Derudover kan bøjlen også anvendes af flere forskellige aldersgrupper. Det er ellers ikke usædvanligt, at en bøjle bliver udviklet med henblik på en helt specifik aldersmålgruppe, men Invisalign henvender sig altså til alle. Dog er det især unge mennesker og voksne, der foretrækker bøjlen fordi den er næsten usynlige.

Bøjlen kan også tages ud, hvilket også adskiller den fra den mere traditionelle togskinnebøjle. Du skal dagligt tage bøjlen ud, når du skal spise eller børste tænder. Hvis du derudover også oplever et behov for at tage bøjlen ud, har du også mulighed for det. Dog bør du altid stræbe efter at have bøjlen i døgnet rundt.

Høj succesrate og ingen smerter

Invisalign bøjlen har også vist sig at have en høj succesrate. Derfor rapporterer mange tilfredse patienter tilbage om at have fået det smil, som de altid har drømt om.

Derudover bør du ikke opleve nogle smerter, når du anvender Invisalign bøjlen. Dog er der nogle patienter, som har oplevet milde smerter. Det vil altid variere fra person til person. Hvis du oplever smerter, når du anvender bøjlen, bør du altid kontakte din tandlæge omgående.